Κρατάς μυστικό;

Κρατάς Μυστικό; ​Family Show
Ακόμα μια αλλιώτικη θεατρική παράσταση, για μικρούς και μεγάλους, από τη Luna Rosa Theatre Company!

Τι είναι αυτό που δίνει χαρά στον κάθε ένα; Ίσως να μην είναι για όλους το ίδιο. Έχουμε στη ζωή μας ελευθερία λόγου, έκφρασης και σκέψης; Ίσως να μην είναι για όλους το ίδιο…

Το έργο αυτό μιλά για τον άνθρωπο κάθε ηλικίας. Το παιδί που βρίσκει τη χαρά στα μικρά, χρωματιστά πράγματα. Τον έφηβο που βρίσκει τη χαρά στη μουσική του. Τον μεγάλο που είναι ελεύθερος να μείνει για λίγο μόνος, χωρίς να νοιώθει μόνος. Τον άνθρωπο που θέλει να βλέπει τη θετική όψη της ζωής.

Το “Κρατάς μυστικό;” είναι μια αυθεντική ιστορία πέντε ανθρώπων πολύ διαφορετικών μεταξύ τους. Είναι εμπνευσμένη από αληθινούς χαρακτήρες που συναντούμε στην καθημερινότητα μας, δοσμένη με ευαισθησία, φαντασία και χιούμορ!

Δύο πολύ ιδιαίτεροι άνθρωποι, η Ίνγκριντ και η Πάντα είναι συνεργάτες και συγκάτοικοι. Η συναισθηματική και εξωστρεφής Ίνγκριντ, θέλοντας να “ξεκλειδώσει” τη λιγομίλητη και εσωστρεφή Πάντα, ετοιμάζει μια πολύ μεγάλη έκπληξη με τη βοήθεια της Ταλού, της Οκτάβα και του Λούθερ.

Το κοινό, είναι σίγουρο ότι θα ζήσει κάτι μοναδικό, γνωρίζοντας ταυτόχρονα τον μαγικό κόσμο του devised theatre (θέατρο επινόησης). Πλοκή, κίνηση, μουσική, σκηνικά και χαρακτήρες πλάθονται και εξελίσσονται όλα μαζί, με σκοπό οι μικροί θεατές να βιώσουν μια θεατρική εμπειρία που τους αφορά και τους δίνει τροφή για σκέψη.

Δημιουργική Ομάδα Δημιουργοί: Λένα Κάσιου, Άνθη Κέττηρου Παίζουν: Άνθη Κέττηρου, Βάρσια Αδάμου, Λένα Κάσιου, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Χρυστάλλα Σκόρδου

Παραστάσεις Από​ 3 Μαρτίου​ μέχρι ​1 Απριλίου Κάθε ​Σάββατο 4:30 ​και Κάθε ​Κυριακή 11:00
Δύο Επιπρόσθετες Παραστάσεις: Σάββατο 14/4 στις 16:30 και την Κυριακή 15/4 στις 11:00
Χώρος Luna Rosa Theatre Company Οδός Κρόνου 12, 2048, Στρόβολος, Λευκωσία
Εισιτήρια ​€10

Share this: